Que entidades traballar o producto local

                                              ¿Que entidades traballan o producto local?

A alimentación é un feito fundamental na nosa vida cotiá con enormes efectos sociais, económicos,ambientais e sobr a nosa saúde. os recursos que proveñen da terra sempre ocuparon un lugar destacado entre os "recuersos locais".
Desde os anos 60 asistimos a unha longa e continuada reestruturación do sector agrario, que beneficia as grandes esplotacións, monocultivos ou as variedades comerciais..., dentro desta parte existen frandes a partados que traballan para a comercialización do producto local .
Dentro do ámbito da comercialización destacan aspectos que son necesarios para que este feito se poida levar a cabo como omarketing ou gancho que consiste na posta ao mercado do producto no que se especifiquen cada unha das utulidades do producto para que teña unha boa comercialización.
Por outro lado existen as necesidades, que as cales engloban a utilidades de dito producto, ao tipo de usuario ao que vai destinado, e a importancia do producto para o usuario necesite facerse cos seus feitos.
Outra das entidades que é necesaria, é a aproximación que cosite en que se estuden as competencias de dito producto para conseguir unha boa comercialización e sen risco de perda de capital.
Por último, dentro das entidades que traballan o producto local, encontranse os beneficios que necesarios para deiversos aspectos, o primeiro, saber se leavr a cabo a producción de dito producto é viable ou se existe un risco de perda de diñeiro moi grande e o último, a competitividade, saber que outras empresas poñen ese mesmo producto ou parecido  venda, saber cales son os beneficios de ese producto pra así, facerlle fronte, mellor o noso producto  e coma resultado que se produza unha maior venda do producto que nos interesa.









  
 

Comentarios